Nieuwe stap voor stapkaart voor Laserontharing

Een lichte huid betreffende donker haar leidt tot voordeligste resultaten. Door de getinte kleur met dit hoofdhaar is het licht perfect opgenomen (wat leidt tot vernietiging van dit haarzakje), een lichte teint zorgt ook voor zo min mogelijk energieverlies.

Voordat een treatment begint moeten zowel jij als de behandelaar ons bril opkrijgen welke beschermt tegen de laserstraling. Ernaast zal een huid veelal geraken gekoeld met ons speciale gel, ofwel een koelingsapparaat. Dat zorgt er vanwege dat de laser geen beschadiging aan de huid aanbrengt, en dat de haartjes lekkerder verwijderd geraken.

Bij eventuele zere gevoel, die vanwege u dan ook niet verdraagbaar kan zijn, is aanbevolen vantevoren aan een verzorging op een behandelde huidgebied een voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) aan te bezorgen teneinde de huid te verdoven.

Laat je haren die jouw wilt laten laseren in een 6 weken voorafgaand aan jouw treatment zoveel mogelijk ogen. Ga je hoofdharen dus ook niet waxen, plukken of met ons elektrolyse-toestel weghalen. Scheren kan dikwijls wel.

Een afspraakje te verzetten indien u grieperig raakt ofwel ons koortslip hebt op een dag aangaande de laserbehandeling.

Hierbij is een bijzonder dunne naald in dit haarzakje gebracht en is deze door medicament betreffende hitte vernietigd. Deze werkwijze duurt buitengewoon lang en is pijnlijker dan verzorging met laser, doch is immers bestemd vanwege personen met lichte hoofdharen. Vind een kliniek

bent u weet zongebruind en blijft een bruining lang aanwezig? Wacht vervolgens alsnog een aantal weken betreffende de laserbehandeling tot u de oorspronkelijke teint weer terug heeft. Teneinde de oorspronkelijke huidskleur sneller terug te krijgen kunt dit beste via 2 a 3 maal ieder week uw ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) betreffende ons lichte/zachte scrub peeling voor een gevoelige huid betreffende fijne korrels. Of raadpleeg een huidtherapeute vanwege raadgeving bij twijfel.

Het laseren doet in principe nauwelijks pijn, alang bestaan er immers bepaalde lichaamsdelen daar waar ons laserbehandeling veelal als wat pijnlijker wordt beleven. Denk hierbij aan de bovenlip, een oksels, de handen en voeten en een intieme segmenten.

In uitzonderlijke gevallen kan blaarvorming optreden. Het kan zijn vergelijkbaar betreffende de reactie over het lijf bij een verbrande huid. In dit geval adviseren we u aan een huid in te smeren betreffende een antibioticazalf of vaseline.

Enkele haarzakjes uithangen in de groeifase. Welke worden dit meest aangepakt door de verzorging. Om een andere haarzakjes verder met te beetpakken, dien de treatment na enige weken herhaald geraken.

Behalve huidverbetering kan lasertechniek verder worden ingezet vanwege permanente laserontharing. Via laserbehandeling verandert de haargroeicyclus. Haartjes welke in een regel na elkander groeien aankomen meteen gelijktijdig en eerder naar een oppervlakte, waardoor een omvangrijk reeks haarzakjes gelijktijdig mogen geraken behandeld.

Hoe lang kan zijn het resultaat voelbaar? Een haren op de behandelde gebieden blijven verscheidene jaren straat. Dit kan zijn wel mogelijk dat er na ons zoveel jaar weer hetgeen haren terugkomen. Het kan zijn dan mogelijk om die nogmaals te veven via geneesmiddel van lasertherapie.

Wij benutten cookies om daar absoluut met te zijn het je de site zo juist mogelijk beleeft. Als jouw die webshop blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat juist vindt.Ok

Daar kan zijn geen sprake betreffende pijn na een verzorging, een huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Bezit u dan ook toch last, dan kunt u ons bekijk hier paracetamol nemen of ons koude kompres op een behandelde plek leggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *